No GBC port?!?!?!

Talk about Donkey Kong Country 2: Diddy's Kong Quest for SNES and VC.
The GBA port can be discussed in the Port (GBA) subforum.

No GBC port?!?!?!

Postby Slipknot Darkrai » January 10th, 2011, 5:37 am

If you want to know why there isn't a GBC port for DKC2 like there is for DKC, it is possibly because of the Kackles.... Also it possibly would have been released in either country on 2002, the year whe nthe GBC discontinued.... Do you know some more reasons or can you please give your opinion?
Tourist
Posts: 11
Joined: 2011


Re: No GBC port?!?!?!

Postby HavocReaper48 » January 12th, 2011, 9:00 am

Don't double post. This place isn't very active. And basically Donkey Kong Land 2 was like a DKC2 port so it would be redundant, along with the fact that the GBC port of DKC is considered to be the worst version of it.
Veteran Venturer
Bananas received 2
Posts: 500
Joined: 2010

Re: No GBC port?!?!?!

Postby the_kong_br » June 25th, 2014, 12:43 am

how you would put a Kong on top of another in GBC? There are not enough buttons...
Tourist
Bananas received 9
Posts: 46
Joined: 2008


Return to Donkey Kong Country 2

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron